Meesters

Goudsmid

Theresia Koppelaar

Ik hou ontzettend van creatief bezig zijn. Naast schilderen is goudsmeden een vak waar ik mijn energie in kwijt kan. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe creatief en vindingrijk kinderen zijn. De jonge Makers gaan altijd vol trots met hun eigen kunstwerk naar huis. En daar word ik nou blij van: glunderende kinderen met hun eigen creatie.

Goudsmid

Cecile Maarleveld

Als tiener beleefde ik al plezier aan het maken van sieraden met bijvoorbeeld zilverdraad. Hoe leuk is het om de tieners van nu kennis te laten maken met het prachtige vak van goudsmid. Mooi om te zien hoe ze na afloop van de workshop, trots op hun eigen creatie, De Makerij weer verlaten en wie weet: één van hen een goudsmid ‘in de dop’ ?!

Goudsmid

Mara Groenewoud

Mijn hele leven ben ik creatief geweest. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik voor het vak van goudsmid koos. Zó'n mooi vak! Kort geleden ben ik als goudsmid afgestudeerd aan de Vakschool Schoonhoven en daarmee is mijn nieuwe creatieve avontuur begonnen. Ik haal er ontzettend veel plezier uit mijn kennis te kunnen delen met anderen.

Huismeester

Huismeester

Robyn de Brouwer

Op school vond ik de creatieve vakken altijd het leukste. Daar haalde ik voldoening uit. Ik gun dat de kinderen die bij ons komen ook. Nu deze lessen niet altijd meer gegeven worden op school, vind ik het fantastisch dat De Makerij kinderen de kans biedt om hun creativiteit te ontdekken. Geweldig dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.

Huismeester (vrijwilliger)

Marjolein Jongen

Vanuit mijn creatieve achtergrond vind ik het ontzettend leuk dat De Makerij jongeren weer kennis laat maken met ambachten. Het is mooi om te zien wat creativiteit in jongeren los kan maken en hoe gefocust ze kunnen zijn. Hieruit ontstaan mooie creaties waar ze trots op mogen zijn. Deel uitmaken van De Makerij geeft mij veel energie en voldoening.