Ga jij als vakman (m/v/x) starten met je eigen business? Of doe je dat al een tijdje vanuit huis en ben je op zoek naar een ruimte met meer faciliteiten, waar ook andere vakgenoten werken, waar je klanten kunt ontvangen? En waar je je netwerk kunt uitbreiden? Kortom waar je kunt groeien als ondernemer? En vind je het leuk om je kennis en enthousiasme over je vak over te brengen? Dan leren wij je graag kennen.

We hebben jou als (startend) goudsmid namelijk veel te bieden in onze eerste werkplaats in De Hillevliet:

  • een goed ingerichte werkplaats op een heel toffe plek (24/7 toegankelijk)
  • een uitgebreid netwerk in Rotterdam
  • ondersteuning bij het starten of uitbreiden van je business, bijv. op het gebied van financiën of marketing
  • hulp bij het geven van workshops
  • mogelijkheid om klanten te ontvangen
  • leren van andere goudsmeden

Goede deal
Daar kan je allemaal kosteloos gebruik van maken, in ruil voor het geven van 1 workshop (3 uur) per week. Ben je alleen op zoek naar een professionele werkplek? Dat kan ook! De huur bedraagt 400 euro per maand. Of vind je het juist leuk om workshops te geven? Die mogelijkheid is er uiteraard ook. Je ontvangt een vergoeding van 100 euro per workshop. Of misschien wil je de samenwerking op een andere manier vormgeven? We verkennen graag samen de mogelijkheden! Zullen we binnenkort kennismaken?

Ervaringen van een van onze Meesters
Imane Drouk, van Larey, is een van de goudsmeden die bij ons workshops geeft en een vaste werkplaats heeft. Benieuwd waarom zij zo graag bij De Makerij werkt? Lees haar verhaal hier.

Ligt je werkzame leven al achter je, en vind je het leuk om je kennis en ervaring te delen? Of ben je geïnteresseerd in een rol als Meester, op een ander vakgebied, zoals met hout / keramiek / glas in lood / leer&textiel? Ook dan maken we uiteraard graag kennis met jou!

Ja, ik ga graag met jullie in gesprek!