Als startend creatief ondernemer huur je werkruimte bij De Makerij die je zelf kunt inrichten met een werkbank en eigen handgereedschap. Daarnaast kun je gebruik maken van een machinale. Die is uitgerust met de belangrijkste machines voor professioneel gebruik. Zo kun je bij De Makerij onder eigen label starten en een netwerk opbouwen zonder veel te hoeven investeren.

Voor wat hoort wat!

Om de kosten voor jou als creatief talent laag te houden, bieden wij je de mogelijkheid om je huur terug te verdienen door workshops te geven voor kinderen en volwassenen. Op die manier helpen we elkaar én kan De Makerij creativiteit en talent blijven ontwikkelen.

Als vakman/-vrouw inmiddels met pensioen? Ook dan kun je bij De Makerij aan de slag. Je krijgt een kleine bijverdienste, en vooral het plezier en de voldoening van het overdragen van je kennis & ervaring. Aan leerlingen van het basis- of voortgezet onderwijs of aan andere makers in een open werkplaats of workshop.

De Makerij, ook iets voor jou?

Een fantastische eerste locatie hebben we inmiddels gevonden, in De Hillevliet! Op dit moment wordt de ruimte geschikt gemaakt en ingericht als werkplaats voor goud- en zilversmeden. Is dit jouw vakgebied en wil je straks ook in De Makerij aan de slag? Dan maken we graag binnenkort kennis met jou!

Interesse? laat het ons weten!