Ondernemers geven we een unieke mogelijkheid om maatschappelijke impact te realiseren. Door met name bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 10-16 jaar in Rotterdam.

Heb je als ondernemer ook een social return verplichting?

Vanuit een opdracht voor een corporatie, de gemeente, of een andere aanbestedende dienst? Doorgaans wordt er naar gestreefd deze verplichting te vervullen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Niet altijd is het haalbaar op deze manier (geheel) aan je sr-verplichting te voldoen. Dan biedt De Makerij een mooi alternatief waarmee je tóch waarde aan Rotterdam kunt toevoegen. Dat is uiteraard ook mogelijk als je als ondernemer een MVO-ambitie hebt.

Hoe werkt het?

Je kunt als ondernemer leerlingworkshops inkopen en de waarde daarvan verrekenen met je social return verplichtingen. Geheel of voor een gedeelte. De workshops stellen wij kosteloos beschikbaar aan kinderen en jongeren (10-16 jaar) die met hun schoolklas een dagdeel bij De Makerij kennis komen maken met creatief vakmanschap. Verzorgd door startende vakmensen, die ondersteund worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier is het mogelijk om op een eenvoudige manier je social return verplichting te vervullen en maatschappelijke impact voor Rotterdam te realiseren.

Ook bijdragen aan Rotterdam?

Wil je straks ook op deze manier maatschappelijke waarde toevoegen aan Rotterdam? Laat het ons weten, dan nemen we zsm contact met je op.

Interesse? laat het ons weten!