5 januari 2024

 

Terugkijkend op 2023 zijn we super trots!

Trots op de grote diversiteit aan leerlingen en studenten die we in huis hebben gehad. Groepen 7/8 en middelbare scholieren van het regulier en speciaal onderwijs, maar ook studenten van het Zadkine Startcollege en 2e jaars Techniekcollege.

Trots op de impact die we maken, de inzichten die kinderen en jongeren over zichzelf en anderen opdoen. De talenten die ze ontdekken.

Trots dat we ook buiten schooltijd workshops hebben kunnen verzorgen aan groepen kinderen via Werken als een Paard en de Kinderfaculteit Pendrecht.

Trots op de complimenten die we krijgen van leerkrachten en ouders over de werkplaats, de opzet van de workshop en de begeleiding.

Trots op de steun die we hebben ervaren van Vakschool Schoonhoven, HD Projectontwikkeling, Placebased, ERA Contour, NPRZ en vele anderen. En uiteraard van ons Comité van Aanbeveling: Bianca Seekles, Ton Wesselink, Hugo Bongers en Philippe Raets.

Trots op het enthousiasme, het doorzettingsvermogen, de creativiteit, de concentratie en de voldoening van iedereen -groot en klein- die bij ons een workshop volgt.

Trots op de momenten dat we het verhaal van De Makerij mochten delen met personen en organisaties in ons netwerk, zoals Blauwhoed, Hout- en Meubileringscollege, Rotterdam Partners, ERA Contour, Fullhouse, Placebased, IMP, Bouwkeet en Vastgoedsociëteit Rotterdam. En die we hebben kunnen laten proeven van onze workshops

En uiteraard heel trots op ons team, waarin iedereen vol passie heeft bijgedragen aan dit alles: Robyn, Imane, Sietske, Theresia, Cecile, Mara en Marjolein.

Wij gaan vol energie het nieuwe jaar in!

Jan & Chantal

p.s. We hadden ook te maken met stevige uitdagingen. Deze hebben we nog steeds, maar we werken hard aan een solide toekomst voor De Makerij.

Misschien kan jij ons daarbij helpen?